ON THE ROAD AGAIN

Een klein kijkje in het echte Bulgarije: Oostwaarts!

Zoals al eerder gezegd merken wij dat het beeld dat we hebben van de mensen in oosteuropa niet overeenkomt met de werkelijheid mede omdat we in westeuropa eigenlijk niet weten wat het betekend om te leven in deze landen. Oostwaarts! Is een reportage serie over oosteuropa na het ijzeren gordijn. Deze aflevering gaat over Bulgarije en voor diegene die het interresant vinden kan het wat licht schijnen op dit mooie en gecompliceerde land. 

Programma omschrijving: Koningsblauwe EU-borden zijn langs de wegen geplaatst en meisjes die het zich kunnen permitteren kleden zich naar de laatste voorbeelden van MTV. Maar achter het voormalige IJzeren Gordijn leeft een onwrikbaar Oost-Europa voort, met aanvaard gesjoemel in het parlement en gemeentehuizen, met paardenkarren in de modder van Transsylvanië, bloedvetes in bergenclaves in Albanië en berenjacht in Roemenië.

Reacties

Reacties

mM

Wat een indrukwekkend verhaal. Ook triest. 'k Kan me voorstellen dat het érg moeilijk is om positief te blijven in Bulgarije en........wat hebben wij het dan GOED!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!